שלום שבוע טוב.....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/08/2020 | 21:21 | מאת: מירית

שלום פרופ שבוע טוב! רציתי לדעת כמה דברים אשמח למענה 1) אישה בעלת רזרבה נמוכה יכולה להגיע גם ל 20 ביציות או שבדרכ זה לא קורה? (במינון של גונל 300 במשך 6 ימים ואז גונל 250 במשך 5 ימים.) שאלתי פה לגביי לטרזול או אסטרופם להעלת רירית לפני החזרה אמרת ששתי השיטות מקובלות 2) רציתי לדעת איך לטזרול מעלה רירית? כי לפי מי שידוע לי הוא לא מעלה אסטרדיול שזה מה שמעלה רירית הרי.. תודה רבה!!

1. תלוי עד כמה הרזרבה נמוכה. 2. הלטרזול גורם לביוץ טוב, מה שאמור לעלות את רמות האסטרדיול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית