תמיכת פרוגסטרון - כמה רצוי ואיזה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/08/2020 | 06:34 | מאת: מיקה

1.האם תמיכה של 2 קרינון 8% בלבד מספיקה מבחינת כמות האסטרוגן הנדרשת? 2. האם תמיכה של 2 פעמים ביום אוטרוגוסטן 400 מספיקה ושקולה ל- 2 קרינון 8% ביום? 3. מה עדיף 2 קרינון או 4 קפסולות של אוטרוגוסטן 200? 4. האם נהוג לתת רק סוג אחד של פרוגסטרון או שרצוי לשלב, למה? 5. מה דעתך על תמיכה של 1 קרינון בבוקר 300 אוטרוגוסטן בצהריים 300 אוטרוגוסטן בערב?- האם יותר מידי? האם השילוב נכון? 5. האם עדיף שיהיה קצת יותר פרוגסטרון משצריך מאשר פחות?

1. כן 2. לא. אוטרוגסטן שלוש פעמים ביום. 3. דומה 4. אפשר לערבב 5. אפשרי 5. נכון

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית