זקיק עם גלולות במהלך פרוטוקול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/08/2020 | 13:50 | מאת: שירי

שלום פרופ' זיידמן, התחלתי לקחת גלולות גינרה ביום 2 לווסת ל- 12 ימים כחלק מפרוטוקול חדש. שבוע מתחילת הגלולות לא היו זקיקים גדולים בשחלות והערכים בדם היו נמוכים. 12 ימים מתחילת הגלולות הופיע זקיק/ ציסטה בגודל 15 והערכים בדם לא היו מאופסים כצפוי, המשכתי עם הגלולות ליומיים נוספים בתקווה שהזקיק יעלם אבל הוא נשאר והערכים בדם עלו. הרופא ביקש להמשיך עם הגלולות ל3 ימים נוספים. שאלתי היא מדוע מתפתח זקיק עם גלולות והאם זה אומר שהלך הסבב? תודה

לעתים המינון של הגלולה נמוך ולא מושג דיכוי שחלתי. לפעמים הדבר מאלץ לדחות את הטיפול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית