תמיכה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/08/2020 | 17:23 | מאת: יעל

שלום, לפני החזרת עובר/ים יום 5. עדין לא ברור אם טרי או מוקפא או גם וגם. פרט ל-5 ימים לטרזול ללא התערבות הורמונלית לפני השאיבה. היום התחלתי תמיכה, דופסטון ואסטרופם בוקר וערב ו-2 אוטרגסטן בוקר, 2 אוטרגסטן ערב (לוקחת פומית). האם זו תמיכה בכמות סבירה? אחרי המנה הראשונה של אוטורגסטן אני מסוחררת לחלוטין. האם זו תופעה נורמלית? צפויה להשתפר עם הזמן? ואם לא, מה אפשר לעשות כדי לשפר את התגובה? הסחרורות קיצוניות בעוצמתן. תודה מראש

זו תמיכה בכמות סבירה. לא שכיח שהיא גורמת לסחרחורת. כדאי לשנות את התמיכה אם הסחרחורות קיצוניות בעוצמתן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית