החלפת אוטגסטן בקרינון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/08/2020 | 11:47 | מאת: ח

הי, אם לקחתי בבוקר אוטרגסטן אני יכולה בערב להחליף את הטיפול לקרינון או שרק למחרת? תודה

אפשר גם באותו היום לפי הנחיות הרופא.

17/08/2020 | 13:57 | מאת: ח

הרופא אמר לי להחליף פשוט לא שאלתי אם זה משנה בדיוק מתי. ליתר ביטחון, מדבריך אני מבינה שאין משמעות, נכון? תודה רבה על התשובה והמהירות שנענתה!

מה שחשוב שלא יהיו הפסקות בנטילת התמיכה.

18/08/2020 | 13:50 | מאת: ח

מתנצלת, שאלה אחרונה. לקחתי 400 אוטרגסטן בוקר, 400 ערב. ההחזרה שלי על בסיס טבעי. אמרו לי להחליף לקרינון בוקר ערב. האם זה לא יותר מדי, ככתוב על התרופה שיש לקחת רק פעם ביום. לא לקחתי דיכוי או משהו כזה. אני מעדיפה כמה שפחות הורמונים. האם זה לא הרבה מדי, האם ניתן לראות בבדיקת דם ולפי זה להחליט? סליחה על כל השאלות ורב תודות

לא מכיר נזק שעודף פרוגסטרון יכול לגרום.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית