אחרי החזרה.............

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/08/2020 | 21:57 | מאת: שימרית

שלום שבוע מבורך פרופ!! אשמח למענה למספר שאלות (סליחה מראש אם השאלות מגוחכות.). 1) 6 שעות לפני החזרה, ואחרי החזרה לקחתי 2 אוטרוגסטן עם מוליך ארוך האם זה יכול לפגוע בעובר? (ממש מרגיש לי כאילו יכול לצאת מרוב ההתעסקות שם עם המוליך) 2)האם העובר מוחזר לרחם ממש או לאזור הרחם? מה שונה מהזרעה להחזרה מבחינת מיקום? 3) חברה שלי אמרה לי שאצלה אמרו ללכת לשירותים להתרוקן אחרי החזרה, אני כן הלכתי להתרוקן.., האם זה יכול לגרום לפליטת עובר? סליחה מראש על השאלות אני מבינה שהם ממש מגוחכות ,אני פשוט ממש חדשה בהכל תודה רבה (:

1. לא כול לפגוע בעובר. 2. אותו מיקום בחלל הרחם. 3. לא יכול לגרום לפליטת עובר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית