לקראת החזרה- אודה לעזרתך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/08/2020 | 16:24 | מאת: ענת

שלום פרופ׳, יש לי החזרה מתוכננת ביום רביעי של עובר יום 5. לוקחת אסטרופם 3 פעמים ביום (2 פומי ו-1 וגינלי). היום בבוקר, לפני (!) הוספת פרוגסטרון, הלכתי שוב לבדיקות דם ואולטרסאונד. לפני יומיים הרירית היתה 7.6 (הטכנאית מדדה בחלקים מסוימים 7.2 ובחלקים אחרים 7.9) והאסטרדיול בדם היה 10,300. היום, הרירית המקסימלית היתה 7.6 (הטכנאית מדדה בחלקים מסוימים 7.2 ובחלקים אחרים 7.6) והאסטרדיול ירד ל-6600. מדוע האסטרדיול יורד כל עוד המשכתי כרגיל עם האסטרופם וטרם הוספתי פרוגסטרון? רק היום אחרי הבדיקה התחלתי עם הקרינון. על מה מעידה הירידה באסטרדיול? תודה

יש תנודות באסטרדיול שקשורות לספיגת האסטרופם. אין לכך משמעות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית