הפריה בתולה.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/08/2020 | 17:17 | מאת: השואלת:)

היי בתולה מתחילה טיפול הרופא ניסה לעשות א.ס נורא כאב האם אפשרי להתחיל טיפול ולעבור אותו ללא חדירה? נגיד וניקלטתי מהה יהיה הלאה ? אני אהיה חייבת לעבור בדיקה וגינלית ? או שאפשר גם א.ס חיצוני? דרך עקב עברתי בעבר ניתוח גניקטל והרופא שניתח המליץ לי בכל אופן אם במידה ואני אכנס להריון ההמלצה שלו היתה ללדת בניתוח קיסרי

אפשר לעשות את האולטראסאונד על הבטן, גם בהיריון, ואם צריך שאיבה והחזרה ניתן לעשות את זה בהרדמה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית