צהריים טובים פרופ, המשך לשאלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/08/2020 | 14:19 | מאת: המבולבלת

היי פרופ !! בהמשך לשאלה מתחת .. בבקשה חייבת עזרה. אני בת 29 בעלי בן 31 מורפולוגיה 1. אחרי 2 שאיבות. שאיבה ראשונה 8 ביציות, 6 הפריות והחזרה אחת , ללא מוקפאים. שאיבה שניה - 20 ביציות , 10 הפריות החזרה אחת באיכות ab .ללא קפואים (עברתי רופא ומעבדה לראשלצ) עשיתי שוב שאיבה ושאבו 14 , הופרו 10 והרופא רוצה לגדל הכל ליום חמש, במטרה לסיכוי להריון, אני נורא מפחדת להישאר בלי החזרה במיוחד אחרי השאיבות הקודמות שבכלל לא היה קפואים, ובטח שלא יום חמש שייראה בגדר חלום. . מה דעתך בנושא, האם באמת עובר שלא גדל לחמש מלכתחילה לא היה מניב הריון? מה כדי לעשות לגדל הכל לחמש , או שלוש תודה רבה רבה

ברור שהתנאים ברחם יותר טובים מאלה שבמעבדה, ולכן יש כנראה עוברים שישתרשו ברחם, אבל לא ישרדו במעבדה. אבל אצל בחורה צעירה כמוך הסיכוי שהעוברים יתפתחו במעבדה עד שלב הבלסטוציסט גבוה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית