שלום פרופסור זיידמן. אודה למענה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/08/2020 | 02:06 | מאת: אני

שלום . אני בת 30 ןלפניי כ ארבע שנים עברתי ניתוח לפרסקופיה שם נכתב בין היתר "נגעים שטחיים מרובים בכל הדוגלס כולל המעי".על איזה מעי מדובר ? באותו ניתוח הנגעים לא הוסרו .האם זה עלול להחמיר במידה וזה לא מטופל ? שאלה נוספת במחזור האחרון בזמן הביוץ היו לי כאבים איומיםם. תחושת עלפון .סחרחורות .בחילות .כאבי בטן ואגן .ןבעצם כאב של כל אזור הבטן התחתונה כאב פנימי .כזה שאני עושה פיפי והכל כואב שם .וגם ביציאות .נטלתי נר וולטרן וזה עזר לי חלקית .השאלה שלי .אם זה לגיטימי כאבים כאלה ? האם זה בהכרח קשור לאנדומטריוזיס ?אודה מאד למענה

לא סביר שתסבלי מכאבים כל כך עזים. יתכן קשר עם האנדומטריוזיס, ויש מקום לשקול לפרוסקופיה טיפולית, בה יצרבו ויסירו את הנגעים שאובחנו בעבר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית