Us לאחר שאיבת ביציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/08/2020 | 21:10 | מאת: רוני

פרופ׳ שלום, לפני כשלושה שבועות עברתי הליך של שאיבת ביציות (לצורך הקפאה) ויש לי עדיין רגישות באיזור. מעין צריבה באיזור הבטן וצד הבטן (איזור המותן). עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות. לפני הליך השאיבה רופאת הנשים נתנה לי הפניה ל us אגן קטן וטרם ביצעתי בדיקה זו (ההפניה ניתנה ללא קשר להליך השאיבה). האם אתה ממליץ לבצע את הבדיקה בשלב הזה כשיש רגישות? והאם בדיקת ה us יכולה לעזור באבחנה האם הכל תקין לאחר השאיבה? תודה מראש!

05/08/2020 | 21:12 | מאת: רוני

יש לציין שמדובר ב us בגישה וגינאלית

זה מאד יוצא דופן שתהיה בעיה שלושה שבועות אחרי השאיבה, אבל אם את מוטרדת כדאי להיבדק. בדיקת ה us יכולה לעזור באבחנה האם הכל תקין לאחר השאיבה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית