הורמונים גבוהים בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/08/2020 | 20:58 | מאת: חני

יום 13 להחזרת עוברים(יום 5)-הוחזרו 2 עוברים בטא iu/l 1567 פרוגסטרון 179 nmol/l אסטרדיול 4317 pmol/l כרגע עם תמיכה של 2 אסטרופם ו4 נרות אנדומטרין (2 בבוקר,2 בערב) לאחר קבלת התוצאות ביקשו ממני להוריד לגמרי את האסטרופם ולהוריד ל2 נרות פרוגסטרון ביום בגלל רמות ההורמונים. האם זה הגיוני להוריד תמיכה בשלב זה של ההריון? זה לא יכול לפגוע בהריון? תודה רבה

לאסטרופם אין חשיבות רבה בשלב זה ושני אנדומטרין ביום נחשב תמיכה טובה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית