שאלה בנוגע להליך שאיבה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/08/2020 | 03:05 | מאת: מיכאלה

פרופ׳ שלום, בת 41, לפני כחודשיים (לפני גיל 41) עברתי סבב ראשון של הקפאת ביציות. הוקפאה רק ביצית אחת מתוך 3 שנשאבו (ב us לפני השאיבה היו כ 5 זקיקים). האם יש טעם לבצע סבב נוסף (כבר שולם מראש)? יש לציין שעברתי את גיל 41 אך נאמר לי שמאחר והתחלתי לפני אז אני זכאית. ההליך היה לי לא פשוט ולכן אם אין טעם לא הייתי רוצה לעבור זאת שוב לחינם. האם לדעתך יש סיכוי שבסבב הבא ישאבו יותר ביציות באופן משמעותי? האם היית ממליץ לי להחליף רופא בסבב הבא? תודה, מיכאלה

יש סיכוי שבסבב הבא ישאבו יותר ביציות ולכן לא הייתי ממהר לוותר על ההזדמנות להקפיא עוד ביציות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית