שלום אשמח למענה .........

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/08/2020 | 11:14 | מאת: מירי

בוקר טוב (: יש לי מספר שאלות (בת 30) 1) 2 שאיבות ללא מוקפאים ,ללא יום חמש מעיד על ביציות לא איכותיות? (ביצית אחראית על יום חמש כך הבנתי ממך) 2) האם הורדה או במינון יכול לפגוע באיכות הביציות? 3) העלה במינון גורמת לזקיקים חדשים ,או גורמת לזקיקים הנוכחים לגדול? 4) הצמדת קרח שתי דקות לפני הזרקה פוגעת בפיזור החומר או שאפשר לנהוג כך? רב תודות וסליחה על החפירה הקלה

1. מעיד על עוברים פחות איכותיים. 2. לא באיכות, אבל בבשלות. 3. גם וגם. 4. מאיטה את פיזור החומר. לא צריך לפגוע בתגובה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית