האם יש רלוונטיות למומחה בהליך שאיבת ביציות?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/08/2020 | 15:04 | מאת: אנה

פרופ שלום, האם יש רלוונטיות לזהות המומחה שמבצע את שאיבת הביציות? כלומר יכול להיות שאם המומחה לא מקצועי מספיק/חדש יחסית אז : הוא עלול לשאוב ביציות שמומחה מקצועי לא היה שואב? אם הוא לא ישאב בעדינות אז יכול להיות שהביצית תפגע? אם הוא לא ייתן את הפרוטוקול המתאים לגירוי השחלות לפני ההליך אז הביציות לא יתפתחו נכון ולא יהיה מספיק לשאוב? האם יש דברים נוספים שכדאי לקחת בחשבון? תודה רבה

ברור שמיומנות המומחה משפיעה על הצלחת כל השלבים בטיפול, אבל בישראל יש הרבה מומחים מנוסים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית