אשמח לדעת.................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/06/2020 | 10:11 | מאת: ליאור

שלום וברכה.. אני בת 29 ובעלי 31 שאבו לי פעם ראשונה 8 ביציות , הופרו 5 . 1 הוחזר דירוג a (לא נקלט) שאר 5 עוברים באיכות פחות טובה הגיעו ליום 3 והרופא אמר שלא ישרדו.. כמה שאלות שאשמח לדעת 1) אם העוברים הגיעו ליום 3 אבל לא היו באיכות טובה ברמה שהרופא אמר מראש שלא ישרדו,זה מעיד על משהו בזרע או ביצית? 2) זה נכון שעד יום 3 הזרע אחראי להתפתות העובר ומעבר ליום 3 זה הביצית? 3) האם יש בעיה מבחינה הצלחת טיפול לבצע חודש אחרי חודש שאיבה? תודה (:

1. כן. 2. ההפך. הזרע בא לידי ביטוי בעיקר לאחר שלושת הימים הראשונים. 3. בד"כ אין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית