לקחת אנדומטרין אחרי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/06/2020 | 21:52 | מאת: לינוי

ערב נעים! אחרי החזרה לא יודעת אם עשיתי נכון פשוט לא כתוב לי בהנחיות כלום על זה לקחתי אנדומטרין 5 שעות אחרי החזרה זה אסור היה לקחת? (אמורה לקחת 3 פעמיים ביום מהשאיבה) יצא לי קצת דם אחרי שהוצאתי את המוליך האם זה פוגע בהחזרה ? רב תודות!!!

08/06/2020 | 22:37 | מאת: לירי

ושאלה שנייה אחרונה האם אסטרופם לוקחים אחרי שאיבה או אחרי החזרה? (בהנחיות בשאיבה היה כתוב רק אנדומטרין. והיום בהחזרה ראיתי שכתוב לקחת אסטרופם מיום אחרי שאיבה אז פשוט מבולבלת)

אין בעיה לקחת אנדומטרין מיד לאחר ההחזרה. לא נדיר שתהיה קצת הפרשה דמית לאחר החזרה. בד"כ אין צורך באסטרופם לאחר החזרה, אך יש להמשיך בנטילת אסטרופם עם לקחת לפני ההחזרה (בעיקר במוקפאים).

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית