שלום אשמח למענה.............

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/06/2020 | 16:53 | מאת: ליהי

שלום פרופ (: אנו זוג בטיפולים בני 30 בגלל בעיות זרע. שאבו 8 ביציות ומתוכם הופרו 5 . רק עובר אחד בדירוג a. השאר הרופא אמר שלא ישרדו ואיכות לא טובה. 1) האם זה מעיד על בעיה בביציות אצלי גם? 2) האם שלפוחית מלאה מידי (מפוצצת) יכולה לגרום להחזרה להיות פחות מוצלחת? 3) הרגשתי בהחזרה שהייתי קצת מכווצת ובלחץ האם זה גם יכול לגרום גם להחזרה להיות לא יעילה? 4) מתי חשוב שהרירית תהיה עבה בהחזרת עובר בן 3? תודה רבה

1. לא בהכרח. 2. לא. רק נעימה פחות. 3. לא. 4. לפני התחלת נטילת הפרוגסטרון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית