שלום............. .....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/06/2020 | 13:50 | מאת: אפרת

שלום פרופ זיידמן (: בטיפולים כבר שנה.. יש לי 2 ורידים בכל יד מאוד בולטים וטובים.. אבל לאחרונה הוריד שעשיתי בו בדרכ כואב לי מאוד לעשות בדיקת דם.(וזה אחרי שמרחתי אמלה ועטפתי) 1)האם הוורידים יכולים להצטלק והאם זה יחזור לעצמו? לא עשיתי בדיקת דם 3 חודשים ועדיין כאב אחרי כל הזמן הזה 2) כמה זמן עד שיכול לחזור לעצמו? 3) יש פתרון משחה להרגעה הנפח? תודה

1. כן. 2. כמה חודשים. 3. כן. כדאי לפנות לבדיקה של הרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית