חשד לגירוי יתר.......

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/05/2020 | 20:21 | מאת: אלה

עבר טוב, אני מיועדת מחר להחזרה של עובר יום 3 (הפרייה יחידה אז לא מחכים לבלסטוציסט). ביומיים האחרונים יש לי נפיחות ניכרת בבטן וכאבים קלים. האם יתכן שזה גירוי שחלתי למרות שנשאבו בסך הכל 4 ביציות ורמות ההורמונים לא היו גבוהות בצורה חריגה? והאם במצב כזה ניתן בכל זאת להחזיר עובר? לא רוצה לדחות את ההחזרה מהפחד שלא ישרוד הקפאה והפשרה ואין לי עוד עוברים מוקפאים. שאלה נוספת שהייתי שמחה לדעת האם בכלל יש סיכוי סביר להשרשה של עובר בן 3 ימים לעומת בלסטוציסט? תודה על המענה!

לא סביר שזה גירוי שחלתי משמעותי אם נשאבו בסך הכל 4 ביציות ורמות ההורמונים לא היו גבוהות. אבל כדאי שהרופא המטפל יבדוק אותך לפני ההחזרה. ש סיכוי סביר להשרשה של עובר בן 3 ימים לעומת בלסטוציסט.

23/05/2020 | 21:28 | מאת: אלה

תודה על התגובה המהירה. יש לי תגובה מופחתת לטיפול הורמונלי לכן מפחדת שאולי בכל זאת תהיה בעיה בהחזרה מחר. אז יש לי מה לעשות מלבד להרבות בשתייה? לדעתי שתיתי היום כבר כ3 ליטר אם לא יותר.

לא כדאי להגזים בשתייה. שני ליטר בהחלט מספיק. אם הרופא יחשוב מחר שיש בעיה, הוא יקפיא את העוברים ויחזיר בחודש הבא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית