אשמח לעזרה............ .....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/05/2020 | 08:52 | מאת: אפרת

בוקר טוב פרופ!!!! אני לפני טיפול ראשון אני מאוד חרדתית ממחטים יש לי ממש פוביה.. עד היום הזרקתי רק גונל.. ופתאום קיבלתי מלא דברים ובינהם זריקת פרונטגסט זריקה בישבן. יש לי כמה שאלות.. 1) אחרי הזרעות לא לקחתי שום תמיכה והפרוגסטרון שלי תמיד כמעט מאה טבעי. אז למה אני צריכה זריקה פרונטגסט? 2) יש לי מאלחש של אמלה אבל חשבתי אולי יש משהו שאתה מכיר חוץ מלהשים קרח לפני ומשחת אלחוש, אולי חומר יותר שיכנס לתוך העור שלא ארגיש כלום שאוכל לקחת מרשם.. ( כמו של הרופאי שינים אולי) ( זה לא הגיוני האורך של הזה..המחט תכנס מהבטן ותצא לי מהגב 😭) תודה רבה וסליחה

22/05/2020 | 18:19 | מאת: אפרת

אשמח אם יהיה מענה במוצש ולא בשבת. תודה (:

23/05/2020 | 15:41 | מאת: סמנתה

פרונטוגסט לא מזריקים לבד. צריך ללכת לאחות בקופ'ח.

1. לא ברור. כדאי לשאול את הרופא המטפל. 2. בד"כ הכאב הוא מההזרקה בתוך השריר, ולכן לא בטוח שיש תועלת באמלה. למה שלא תיקחי תמיכה בטבליות דופסטון דרך הפה? אם את נדרשת לתמיכה של פרוגסטרון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית