נטילת שתי חבילות זואלי ברצף

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/05/2020 | 00:04 | מאת: אסתי

אם אישה רוצה לא לקבל מחזור או לדחות אותו.האם היא נוטלת חפיסה ללא 4 הכדורים האחרונים ומיד מתחילה חבילה נוספת ובחבילה הבאה היא נוטלת את כל החבילה.האם אז היא מקבלת ומיד אמורה להתחיל חבילה חדשה?כלומר מיד אחרי 4 הדמה של החבילה השניה מתחילים חדשה? 2.כמה חפיסות מותר לחבר בלי כדורי דמה? 3.האם מותר לחבר חפיסה לעוד חצי ואז להפסיק ארבעה ימים ולהתחיל חדשה?

1. אם רוצים לחבר חבילות זואלי אז צריך לפסוח על 4 הגלולות הלא פעילות. 2. אין הגבלה. 3. מותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית