סיכוי להריון בהחדרת זרע עם האצבעות מבלי שפיכה בפנים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/05/2020 | 17:45 | מאת: אודי

שלום רב. אם אני מתקשה לגמור בתוך איבר מינה של אשתי, האם שפיכה חיצונית על בטנה ואז החדרה עם הידיים כשהאיזור שלה רטוב תוכל להכניס להריון? מה הסיכויים? תודה

03/05/2020 | 20:45 | מאת: יעל

אולי די עם ההטרלות והשאלות המפגרות שחוזרות על עצמן פעם אחר פעם... כמה משועמם ועלוב בנאדם יכול להיות?

03/05/2020 | 22:51 | מאת: אבנר

זה לא שאלה של משועמם הבן אדם מסביר שהוא לא מצליח לגמור במהלך חדירה אז הוא חושב על אלטרנטיבה אחרת...תגובה מיותרת מצידך עדי עם כל הכבוד. שבוע טוב ורגוע ובריא

04/05/2020 | 09:04 | מאת: אודי

למה אין מענה לשאלה שלי?????!!!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית