האם יש קשר בין הדברים?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/04/2020 | 16:05 | מאת: גיא

האם יש קשר בין זה שהסיכויים להיכנס להריון גבוהים יותר בהתאם לגודל איבר המין הגברי מכיוון שהוא גומר יותר קרוב לצוואר הרחם? מה הצרחק בין פתח הנרתיק לצוואר הרחם?

אין קשר. גם איבר קצר יגיע לצוואר הרחם.

29/04/2020 | 19:43 | מאת: גיא

אז תאמר לי בבקשה דוקטור זיידמן היקר....למה אם במשגל יש סיכוי גבוה להריון ובהחדרת אצבעות עם זרע אין כצעט סיכוי להיקלט להריון מה ההבדל? מה בעצם גורם למשגל להצליח ולהחדרת אצבעות לא להצליח?

נפח הזרמה. כמות קטנה, פחות מ- 5 מ"ל, לא תשנה את הסביבה הנרתיקית לכזו שלא עוינת את הזרע.

30/04/2020 | 10:58 | מאת: גיא

מה הכוונה סביבה עוינת ? אם יש כמות קטנה בנרתיק אז היא לא יכולה להפרות? מעניין לדעת.

30/04/2020 | 19:06 | מאת: גיא

?????

תתקשה להפרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית