הפרעה לסיכויי ההתעברות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/04/2020 | 22:48 | מאת: דנה

שלום לך וסליחה מראש על השאלות המביכות אך החשובות לי 1.אם בן הזוג מביא אותי לאורגזמה נרתיקית(להבדיל מדגדגנית)באמצעות אצבעותיו שהוא מחדיר לנרתיק ו"משחק"איתם מעלה ומטה עד שאני חווה אורגזמה המלווה ב"שפיכה נשית"ואחרי זה חודר וגומר-האם השפיכה הנשית פוגעת בתנועתיות הזרע ובכך מפחיתה את הסיכוי להרות? 2.בלי קשר לשאלה הקודמת-אם אחרי השפיכה שלו שתהיה כשאשכב על הגב-אשאר לשכב לא על הגב אלא אתהפך על הבטן או אעשה חצי היפוך ואשכב על צד הגוף-האם זה יפגע בסיכויי ההתעברות?אם רק אחת מהאפשרויות תיפגע(חצי התהפכות על צד הגוף או התהפכות מלאה לשכיבה על הבטן)נא לציין מהי אפשרות זו. ותודה מראש.

לא ולא

26/04/2020 | 02:44 | מאת: דנית

כשכתבת לא ולא הכוונה שהתשובה לשאלה הראשונה היא לא וגם לשאלה השניה התשובה שלילית?הבנתי נכון?

נכון

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית