האם אפשר להיכנס ככה להריון?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/04/2020 | 17:17 | מאת: דנית

שלום דוקטור אם נניח בן הזוג שלי גמר בחוץ ( שפך על הבטן שלי הסקס היה עם קונדום) ואז שכבנו במיטה כחצי שעה ואז הוא הכניס לי אצבעות והוא לא שטף ידיים...האם יש חשש להריון מהשפיכה הקודמת שאולי נישארה לו ביד למרות שעברה חצי שעה?

יש חשש, אבל הסיכוי אפסי שהצליח להעביר מספיק מהמזרמה לנרתיק ככה.

22/04/2020 | 17:44 | מאת: דנית

אבל בלי קשר זרע לא "מת" באוויר אחרי כמה דקות? עברה חצי שעה. תודה על המענה המהיר והמקצועי😉

לא מת כל כך מהר.

22/04/2020 | 21:56 | מאת: דנית

קראתי פה תגובות וחלק מהפעמים אתה עונה דקות וחלק מהפעמים יכול גם שעות אפשר לשאול נניח וזרע נחשף לאוויר הכוונה על גוף האדם או על היד או סתם על משטח כמה זמן הוא יכול "לחיות" מהרגע שנישפך לבחוץ על העור או סתם על משטח?

22/04/2020 | 22:06 | מאת: דנית

סליחה מראש דוקטור זיידמן שאני כזאת חרדתית ושואלת שאלות קשות של פרנואידית אבל חשוב לי להבין..

זה תלוי בתנאים. בחום, ביובש, הזרע שורד דקות. בחום גוף, בסביבה נוזלית, הרבה שעות.

22/04/2020 | 22:49 | מאת: דנית

על הגוף או ביד או על משטח זה נחשב בחום וביובש? שאלה אחרונה בנושא זה :)

על הגוף והיד זה חום גוף. טוב לנגיף. אבל מתייבש די מהר.

23/04/2020 | 12:48 | מאת: מורן

תשאלי את השאלות האלה במעריב לנוער. משועממים.

23/04/2020 | 18:19 | מאת: נופר

לא משועממים...טרולים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית