הקפאת ביציות בגיל 37

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/04/2020 | 14:35 | מאת: הקפאת ביציות

שלום, אני בת 37, ביצעתי שני מחזורים של הקפאת ביציות לשימור. הוקפאו לי 9 ביציות. מה הסיכויים שלי להיכנס להריון בעוד כשנתיים( גיל 39) מביצית שהוקפאה בגיל 37? האם הביציות מוקפאות כולן יחד או אחת אחת בנפרד וניתן כל פעם להפשיר רק חלק? האם היה טוב יותר להקפיא עוברים מזרע תורם ולא ביציות? תודה

בד"כ מקפיאים בזוגות את הביציות. הסיכוי להיריון הוא טוב. מעל 50 אחוז. אבל למה שתרצי בגיל 39 להשתמש בביציות שהוקפאו? אם את לא מתכננת להרות עם בן זוג, אז עדיף להקפיא עוברים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית