האם כדי לעשות שוב ????

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/04/2020 | 19:01 | מאת: לילי

שלום וברכה! אני בת 28 עברתי לפני חצי שנה ציטוטק שבוע 9 שלא עזר ואז גרידה . חודשיים אחרי גרידה עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית לבדוק שאין שאריות ולא היה. עבר די הרבה זמן מהגרידה כבר חצי שנה והמחזור שלי מאוד דליל בכל החצי שנה הזו (סליחה על הפירוט אבל אפילו פד לא צריך רק תחתונית) בחיים לא היה לי מחזורים דלילים וקצרים, וגם הרירית שלי עומדת בביוץ בערך על 7.5 לפני הגרידה הייתה עומדת על 10 ! שאלתי היא כזו: 1)האם יש מצב שנעשה לי היסטרוסקופיה בצורה לא תקינה ויש הידבקויות שאולי התפספסו? 2) האם יכול לקרות מצב שהרירית נפגעת ובאמת לא נשאר שאריות? 3)מה היית ממליץ לי לעשות היסטרוסקופיה שוב? תודה!!!!

1. יתכן, אבל די נדיר. 2. יתכן 3. הייתי מתרשם מרירית הרחם באולטראסאונד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית