שאיבת נוזל מהרחם לפני החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/03/2020 | 19:38 | מאת: אנה

שלום, לפני החזרת מוקפא מזריקה מונפור כרגע זקיק:17 רירית 5.8 נצפה נוזל ופעם ראשונה שאני התחלתי לשים לב לעניין הנוזל בדוגלס/רחם לפעמים שמתי לב ב 8 חודשים האחרונים שבמעקב זקיקים כן נרשם שיש נוזל מועט ולפעמים לא 1.האם מצב זה הגיוני שלפעמים כן יש ולפעמים לא והאם זה יכול לשלול או להעיד על משהו? 2.כנראה שאם לא יעלם עד להחזרה הנוזל תתבצע שאיבה שלו , האם זה הליך יעיל? 3.האם יש הבדל משמעותי בחומרה בין נוזל מועט לבין נוזל מרובה? תודה

1. כן. צריך ללמוד באיזה תנאים הנוזל מופיע. 2. לעתים. תלוי במקור הנוזל. 3. כן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית