עצתך........................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/03/2020 | 07:05 | מאת: חן

פרופ שלום אני בת 40 עם בעיית רזרבה שחלתית. בצעתי הפעם ( סבב מס 8 ) פרוטוקול MNC Modified Natural Cycle שאבו לי אתמול 2 ביציות. החל מהיום עליי לקחת Utrogestan 200 מ"ג (2 כדורים 3 פעמים ביום וגנלי). שאלות: 1. זה לא המון 6 כדורים ביום 200 מ"ג????? אפילו בהוראות בחפיסה רשום עד כדור 3 פעמים ביום ( אני מפחדת להזיק לעצמי בכזה מינון גדול ) 2. האם לשים זאת בשכיבה ולהמתין מספר דקות?

1. זה באמת מינון כפול, אבל מקובל מאד. לא יכול להזיק. 2. אפשר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית