אני חוששת להריון ללא סקס.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/02/2020 | 12:46 | מאת: נטשה

שלום דוקטור זיידמן....אתמול שכבתי עם חבר שלי והוא גמר בחוץ וניגב במגבת ואחרי שעתיים ניכנסתי להתקלח ובטעות התנגבתי עם אותה המגבת וניגבתי איתה גם את איבר המין שלי...האם יש איזשהוא סיכוי להריון אם במידה ואיפה שהזרע היה במגבת ואיתו ניגבתי את איבר המין שלי? אני חרדה מאז המקרה.

20/02/2020 | 14:40 | מאת: שירי

צריך להיות עם זרע קסם כדי שתכנסי להריון ככה😂הכל בסדר אין מצב שתהיי ככה בהריון בחיים

20/02/2020 | 17:46 | מאת: נירית

הלך הטרול באה הטרולית? אנשים משועממים

21/02/2020 | 01:53 | מאת: סמנתה

שאלה למעריב לנוער... נו באמת. משעמם לכם?

כמו שנרמז למעלה, ככה בד"כ לא באים ילדים לעולם.

22/02/2020 | 19:52 | מאת: אניה

נו...זה שוב אותו הטרול. נחמד מצד זיידמן להתייחס ברצינות לשאלות הללו.

23/02/2020 | 10:50 | מאת: מורן

נראה לי שהגיע הזמן לעשות פה סינון בשאלות כי זה באמת עובר כל גבול אנשים הזויים! יותר נכון טרולים הזויים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית