החזרה לאחר גירוי יתר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/02/2020 | 16:43 | מאת: לילי

שלום בחודש שעבר עברתי שאיבה ובשל גירוי יתר הוחלט לדחות את ההחזרה בחודש, על בסיס הורמונלי במעקב זקיקים לפני החזרה נאמר לי ע"י הטכנאית שרואים שהיה גירוי יתר כי יש שאריות... האם זה עלול להפריע לקליטה של הבלסטו ולמעקב תקין אחר הביוץ? תודה

בד"כ לא.

04/02/2020 | 06:31 | מאת: לילי

תודה על התשובה באילו מקרים כן עלול להפריע? אני מעט חוששת

אם הציסטות פעילות הורמונלית זה עלול לשבש את התפתחות הרירית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית