חומר בגונל!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/01/2020 | 10:27 | מאת: אני

שלום בוקר טוב פרופסור רציתי לשאול לגביי גונל. קניתי 300 הזרקתי 6 ימים כמות של 50 ביום השביעי ניסית להזריק שמתי על 50 ו הזרקתי והגיע ל0 אבל משום מה חוששת אןלי לא באמת הזריק.. 1) הבנתי שבגונל יש חומר עודף ואם כיוונתי את המספר וזה הגיע ל 0 זה באמת הזריק כמה שכיוונתי.. ואם לא הזריק את כל הכמות אחרי ההזרקה אני יראה תמספר שנשאר להזריק. האם זה נכון? 2)האם באמת יש חומר עודף והגיוני שגם יש 50 עודף ולא צריכה להזריק? תודה!!!!!!

הגיוני שיהיו לפחות 50 יחידות עודפות, אבל לא בטוח שכדאי להסתמך על זה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית