מספר שאלות לאחר שאיבה ראשונה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/01/2020 | 06:57 | מאת: תל אביבית

בוקר טוב 1. מה היתרון בהקפאת בלסטוציסט על פני עובר יום 3? 2. האם עובר שלא שרד ליום 5 והיה מוקפא לצורך העניין ביום 3, בהכרח לא היה נקלט ברחם לאחר החזרה? 3. האם הגיוני שמתוך 20 הפריות, הוקפאו בפועל רק 4 בלסטוציסטים? מה יכולות להיות הסיבות לפסילה כזו משמעותית של עוברים? תודה ויום נעים

1. שמקפיאים רק את העוברים עם הסיכויים הגבוהים ביותר להיקלט. 2. לא. 3. הרבה עוברים מתקשים לשרוד בתנאי המעבדה. חלק גדול מהם כנראה עוברים לא תקינים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית