האם זרע יכול להפרות לאחר שנחשף לאוויר?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/01/2020 | 19:55 | מאת: גיל

שאלה קצת מוזרה וחרדתית...שכבתי עם ידידה שלי וניגבתי את השפיכה בחולצה דקה ושמתי את החולצה במגירה...אני חושש שאולי לאחר שעתיים היא לקחה את החולצה וניגבה איתה את הכוס(אני בן אדם חרדתי מאוד) האם היא יכולה להיכנס ככה להריון? תוך כמה זמן הזרע לא יכול להפרות לאחר שהוא נחשף לאוויר?

לא נכנסים ככה להיריון.

17/01/2020 | 07:42 | מאת: גיל

כמה זמן זרע יכול להיות באוויר עד הרגע שהוא כבר לא יכול להפרות?

כמה דקות. אבל זקוקים למיליוני תאי זרע בתנועה בנרתיק על מנת שיושג היריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית