האם אפשר לעשות בדיקה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/01/2020 | 09:49 | מאת: אביה

שלום בהמשך לשאלה של אתמול רציתי לשאול 2 דברים לקחתי אחרי הזרעה אסטרופם מעל שבוע, יום אחרי שהפסקתי (ביום ראשון) התחיל לי "מחזור" עם בקושי כתמים וביום השני אין זכר לדימום.. (רק אם ממש מכניסה נייר למקום אז רואים קצת) 1 האם במצב כזה של בקושי יומיים של כתמים אפשר להתייחס לבדיקה של fsh שנעשתה ביום השני ? 2 האם זה תקין מצב כזה של בקושי דימום וזה יכול להשפיע על כניסה להריון לרעה? תודה רבה

1. אם רמות האסטרדיול נמוכות. 2. תלוי בנסיבות.

13/01/2020 | 11:36 | מאת: אביה

תודה על תשובתך 1) רמת ה אסטרודיול 219 Fsh 6.5 Lh 3.80 פרוגסטרון פחות מ2 האם אפשר להתחשב בזה או לעשות ווסת הבאה? 2) אם מתשחבים בכך שיש לי מחזור סדיר ולא דליל וביוץ סדיר (בעית זרע) יש עוד נסיבות (חוץ מ אסטרופם) שאפשר לבדוק לגביי הדימום החלש שיכול להשפיע על כניסה להריון ? תודה!

1. בדיקות תקינות. 2. אפשר לעשות היסטרוסקופיה להעריך את רירית הרחם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית