כאב בציצים בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/01/2020 | 09:57 | מאת: יעל.

תחילת הריוןivf יקר. שבוע 5 עדין לא נראה דופק פתאום הפסיקו כאבים בציצים האם זה מעיד חלילה על הפלה טבעית משתגעת כבר

זה רק מעיד על תנודות ברמות ההורמונים בתחילת ההיריון.

03/01/2020 | 12:33 | מאת: יעל

כלומר? האם רמת פרוגסטרון ירדה? אין זה מסוכן לעובר לוקחת תמיכה אסטרופם קרינון ואנדומטרין

זה מסוכן לעובר לא לקחת תמיכה כמואסטרופם קרינון ואנדומטרין, שמונעת את הנפילה ברמות ההורמונים.

05/01/2020 | 12:46 | מאת: יעל

תודה. אבל מחדדת את שאלתי לצורך הבהרה. כרגע בשבוע 5 + טרם נצפה דופק עוברי. בימים האחרונים חשה בפחות כאבים באזור החזה (ציצים).ציינת כי זה קורה עקב תנודות בהורמונים, מה הכוונה? אין זה מסוכן לעובר? כפי שציינתי זה עובר מטיפולי פוריות יקר מאוד. כרגע לוקחת אנטומטרין *3 אסטרופם*2 וזריקות של קלקסן. שאלה נוספת מתי אפשרי כבר לקבוע תור לבדיקות דופק החל מאיזה שבוע?

05/01/2020 | 12:48 | מאת: יעל

תודה. אבל מחדדת את שאלתי לצורך הבהרה. כרגע בשבוע 5 + טרם נצפה דופק עוברי. בימים האחרונים חשה בפחות כאבים באזור החזה (ציצים).ציינת כי זה קורה עקב תנודות בהורמונים, מה הכוונה? אין זה מסוכן לעובר? כפי שציינתי זה עובר מטיפולי פוריות יקר מאוד. כרגע לוקחת אנטומטרין *3 אסטרופם*2 וזריקות של קלקסן. שאלה נוספת מתי אפשרי כבר לקבוע תור לבדיקות דופק החל מאיזה שבוע?

לא נראה לי משמעותי השינוי בתחושה בחזה בשלב זה. ניתן בד"כ לראות דופק ארבעה שבועות לאחר ההחזרה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית