נוזל טרום שפיכה(טיפות אהבה)

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/12/2019 | 18:02 | מאת: יואב

שלום לך דוקטור רציתי לשאול את דעתך בעניין מכיוון שיש המון דעות חלוקות לגבי זה...האם נוזל טרום שפיכה (טיפות אהבה) יכול לגרום להריון? האם יש תאי זרע בנוזל שיכולים להפרות? אשמח לשמוע דעתך בנושא זה.

בד"כ לא מוצאים זרע בנוזל שמקדים את השפיכה (Precum, pre-ejaculate fluid), אך לעתים נדירות כן מוצאים זרע, ולאור העובדה נשים שמדווחות שכן הרו מנוזל זה, לא ניתן לשלול לגמרי את האפשרות הלא סבירה הזו. בהתאם ההמלצה היא לא לסמוך את משגל נסוג כאמצעי מניעה לגמרי יעיל במניעת היריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית