עוברים מתרומת ביצית וזרע

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/12/2019 | 22:52 | מאת: בת 48

שלום ד"ר, עברתי 4 החזרות עוברים מוקפאים מתרומת ביצית וזרע, 2 החזרות של עובר בודד לא נקלטו בכלל, בהחזרה שלישית של עובר בודד נקלטתי אבל ההריון נפל מהר מאוד (שבוע 6) וההחזרה האחרונה היתה של 2 עוברים יחד ולא צלחה. לפי כל הבדיקות הרופא שלי אמר שהכל תקין אצלי ואין שום סיבה שלא אצליח אבל בפועל אני לא מצליחה. רציתי לשמוע ממך מה היית ממליץ למישהי שזה ממש החלון האחרון שלה להיות אמא - האם להתעקש ולשקיע שוב את כל המשאבים בעוברים נוספים? האם להחליף תורמים? האם להחליף רופא? מה עלי לעשות לדעתך?

כדאי לפנות לחוות דעת שניה, להביא את כל המסמכים והבדיקות שלך ובהחלט יתכן שיציעו לך בדיקות נוספות כמו ERA TEST לשיפור ההצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית