כניסה להריון טבעי בגיל מאוחר.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/12/2019 | 09:25 | מאת: רננה

בוקר טוב דוקטור...עד איזה גיל ניתן להיכנס להריון באופן טבעי? האם אפשרי הריון טבעי בגיל 50? והאם כל עוד יש מחזור סדיר נניח בגיל 50 ניתן להיכנס להריון? אשמח לתשובתך המפורטת :)

באופן תיאורטי כל עוד המחזורים סדירים, סימן שהאישה מבייצת והיא יכולה להרות, ולכן היא זקוקה עדיין לאמצעי מניעה. באופן מעשי מעט נשים הרות באופן טבעי ומגיעות ללידה אחרי גיל 45, אחוזים בודדים. בד"כ מדובר דווקא בנשים מאד פוריות, כאלו שילדו פעמים רבות בעבר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית