האם זה בעיה לעשות היסטרו

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/12/2019 | 10:19 | מאת: Gili

שלום פרופ יום חמישי האחרון היה לי זקיק 18 L. H 9. אסטרודיל 1598 ופרוגסטרון פחות מ2. והרופא אמר שאני בימים הקרובים בביוץ ויש לי היסטרו אבחנתית יום רביעי הקרוב (אחרי גרידה) ואמר שלא לקיים יחסים זה מסוכן אם ונקלט.. (הרירית גם הייתה סה"כ על 6 ולא חזרה לעצמה) .. . לא נמנענו כ"כ מיחסים. ומצד שני לא רוצה לפספס תהיסטרו כי בקושי יש תורים זמינים וגם אני תקועה בלי שום טיפול עד שאעשה את ההיסטרו.. קראתי תגובות שאם יש עובר אמור להגיע לרחם רק שהוא בלסטו והמים לא אמורים להפריע בטיול בחצוצרה.. האם זה באמת כך או שזה מסוכן לעשות במידה ונקלט?? תודה סליחה על האורך

הנוזל שמוזרם בלחץ בעת ההיסטרוסקופיה יכול לשטוף עוברים שנמצאים בחצוצרות.

01/12/2019 | 17:16 | מאת: גילי

תודה על תשובתך האם במידה ונקלט זה יכול לגרום להריון להתפתח לא תקין וחלילה להפלה? או שהכי הרבה אם ונקלט אז פשוט העובר ישטף, ולא יצא הריון?

סביר שזה פשוט ימנע השתרשות של העובר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית