שאלה של איש עם חרדות.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/11/2019 | 19:34 | מאת: גלעד

שלום דוקטור ענית לי על המקרה הבא ורשמת שאין סיכוי (שבוע טוב דוקטור ביום שישי האחרון אוננתי וניגבתי את היד עם מגבת לא שטפתי ידיים ואחרי 5 דקות הלכתי לשירותים ונגעתי בידית של הדלת ולאחר מכן ידידה שלי גם נגעה בידית וניכנסה לשירותים אם וכאשר היה טיפה של זרע על הידית והיא נגעה מיד אחרי בכוס שלה או בנייר וניגבה עם אותו נייר האם יש סיכוי או חשש להריון? אני לחוץ וחרד אנא תשובתך לגבי עניין זה) אשמח שתענה לי מדוע אין סיכוי בבקשה אני סובל מחרדות.

בשביל להשיג היריון, מאות אלפי זירעונים צריכים להגיע לסביבת הביצית בחצוצרה, מה שלא נשמע סביר במקרה שתיארת.

26/11/2019 | 21:55 | מאת: גלעד

אבל אפילו בטיפה קטנה של זרע יש מאות אלפי זרעונים ככה קראתי

אבל איך הם יגיעו עד לחצוצרות?

27/11/2019 | 10:25 | מאת: גלעד

אז למה אומרים שאם גומרים לבחורה על הכוס יש חשש להריון? הרי איך הזרע יגיע אל החצוצרות? סליחה שאני שואל שאלות קשות פשוט רוצה לדעת....ותודה רבה לך באמת על המענה המהיר וההתייחסות :)

בגלל החשש שהגבר יפלוט חלק מהזרע בנרתיק. לא כל הגברים שולטים היטב בפליטה שלהם, משגל נסוג משמש בהצלחה כאמצעי מניעה דורות רבים, ומתאים לכל מי שבאמת שופך את כול הזרמה בחוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית