ZIFT

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/11/2001 | 17:07 | מאת: טלי

פרופ' זיידמן שלום, בתשובתך הקודמת אליי ציינת: "ZIFT בהחלט טיפול מוצלח אצל נשים עם כשלונות חוזרים". שאלתי היא האם עצם העובדה שהריתי בטיפול 4 (IVF רגיל) אך הפלתי בשבוע 15 עדיין מכלילה אותי במסגרת "נשים עם כשלונות חוזרים" כך שכדאי לעבור עתה לקראת הטיפול השביעי טיפול עם ZIFT או שכדאי להמשיך לנסות בטיפולי IVF רגילים. מה דעתך ? בתודה מראש, טלי

שאלה טובה, ואני מניח שהתשובה היא לא מוחלטת. תלוי בעיקר בנכונות שלך לעבור טיפולים נוספים מול החשש שלך מהסיכון שקשור בביצוע ה- ZIFT.

06/11/2001 | 21:46 | מאת: טלי

לפרופ' זיידמן, תודה על תשובתך. אם אדע שסיכויי ההצלחה משתפרים משעמותית ב- ZIFT אתגבר על חששותי מהטיפול הנ"ל. בכמה משתפרים הסיכויים בטיפול מסוג ZIFT ? האם חששותיי מהסיכון אכן מוצדקים, או שהטיפול הנ"ל הינו נפוץ ולא ידוע על מקרי סיבוכים ? אשמח לדעת, תודה, טלי

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית