עדיפות . בחירה בין מקומות טיפול וטיפול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/11/2019 | 13:02 | מאת: מור

שלום, יש לי 6 בלסטוציסטים מוקפאים, תרם נעשה ניסיון החזרה. אני מקווה ללדת 2 ילדים (בת שלושים ותתשע בקרוב). האם עתודה של 6 מספיקה או שכדאי לעבור עכשיו סבב נוסף של הורמונים על מנת להבטיח הצלחה. כמו כן האם טיפול פחות טוב במקום בו אמבריוסקופ עדיף על טיפול טוב יותר במקום ללא אמבריוסקופ. רוב תודות

מאד תלוי בגיל של האישה בעת שהוקפאו בעוברים. אמבריסקופ הוא מכשיר מצוין, אבל לא הוכח בברור שהוא משפר את איכות הטיפול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית