דימומים לא סדירים ........

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/10/2019 | 07:41 | מאת: טלי

שלום .אני בת 30 .נוטלת באופן קבוע גלולות פמינט. אך לאחרונה .במחזור האחרון היו לי דימומים לא סדירים עם הגלולות .נאלצתי להפסיק ליטול אותם .לקבל מחזור והתחלתי מחדש .ועכשיו לאחר שהעלתי רצוף 3 שבועות . שוב דימומים בכמות של מחזור . למה זה קורה ? מה לעשות ? אני סובלת מאנדומטריוזיס וכל פעם זה כאבי בטן חזקים וסחרחורות.

אלו גלולות במינון נמוך במיוחד ולכן הרירית לא תמיד נבנית מספיק ויתכנו לעתים דימומים לא סדירים. אפשר לעבור לגלולות חזקות יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית