איקקלומין שלא עזר שאלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/10/2019 | 13:46 | מאת: אנונימית

בת 29, מנסים להיכנס להיריון 10 חודשים ללא הצלחה. בדיקות הורמונליות תקינות. מקבלת מחזור כל 45 יום בערך. במחזור האחרון לקחתי איקקלומין מהיום החמישי למחזור, אחד ליום למשך חמישה ימים. ואסטרופם מהיום התשיעי למחזור, פעמיים ביום למשך שבוע. במעקב זקיקים לא נצפו זקיקים עד היום ה-21 למחזור. לאחר מכן הוחלט על הגדלת המינון בסבב הבא. נמצאת כבר ביום ה-60 למחזור וטרם קיבלתי מחזור. מה ניתן לעשות? פשוט לחכות עד המחזור הבא כדי להתחיל שוב ? וגם מדוע זה מתעכב מעל הרגיל? תודה

השאלה אם בייצת בסופו של דבר או לא? כדאי לעשות בדיקת דם לפרוגסטרון על מנת לברר זאת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית