מחזור ....................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/10/2019 | 05:10 | מאת: מרי

שלום , יש לי שאלה. התחתנתי לפני כשנה ו7 חודשים ומאז עליתי במשקל כ25 קילו בערך ,עד אז היה לי מחזור סדיר (בערך,לפעמים איחור של עד 5 ימים). אני מנסה להכנס להריון מאז החתונה וב3 חודשים האחרונים לא מגיע לי המחזור טבעי. בנוסף יש לי יובש (בקיום יחסים החדירה קשה),כאב במהלך היחסים ודמם אחרי קיום היחסים. האם זה תסמין למשהו ? למשל לשחלות פוליסיצטיות? עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית לפני כחודשיים בערך והכל תקין

סביר להניח שירידה במשקל הגוף תחדש את סדירות הביוץ. לחילופין אפשר לקחת טבליות כמו איקקלומין או לטרזול על מנת לעורר את הביוץ.

15/10/2019 | 10:13 | מאת: מרי

האם כל רופא נשים יכול לתת איקקלומין או שמה רק רופא פוריות?

כל רופא נשים יכול לתת איקקלומין, אבל לעתים רופא פוריות יכול לבצע מעקב קפדני יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית