שאיבה ללא הורמונים ושאיבה טבעית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/10/2019 | 14:44 | מאת: ליהי

אשמח לדעת 1. מה סיכויי ההצלחה להריון ולידה של שאיבה עם הורמונים 2. ושל שאיבה טבעית עם תזמון בלבד בגיל 43 ו 10 חודשים 3. האם ההורמונים בשאיבה במחזור הורמונים מסייעים לקליטה ? 4. האם היית ממליץ בגיל זה על שאיבה טבעית? 5. בשאיבה טבעית מה הכמות המקסימלית של ביציות 6. ואם מגדלים את הקטנות מחזירים אותן במחזור מוקפאים אם נוצרה הפרייה?

בגיל 43 הסיכוי של כל עובר להיקלט הוא כ- 5 אחוז. עם הורמונים בד"כ משיגים יותר עוברים אז מכפלת הסיכויים עולה. בשאיבה טבעית בד"כ מושג עובר אחד, כך שהפעולה מתאימה יותר למי שממילא לא משיגים אצלה עם הורמונים יותר מעובר אחד איכותי. בד"כ בגיל מתקדם היתרון של הקפאת מוקפאים פחות ברורה, כי העוברים שורדים פחות טוב את תהליך ההקפאה וההפשרה וגם מבוזבז זמן בתהליך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית