יום שמונה אחרי החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/10/2019 | 12:54 | מאת: יפעת

עברתי החזרת עוברים טריים יום שלוש לפני 8 ימים (בשבת שעברה 28/9). עד אתמול (יום שישי)היה לי גודש בחזה וכאבים בבטן התחתונה. היום בבוקר כל התסמינים נעלמו כלא היו. כאילו הגוף התנקה מכל שארית עובר, הורמונים אפשריים. האם זה אומר שהטיפול נכשל? אפילו לא לקחתי תמיכה הבוקר אני מכירה היטב את גופי ובעבר בהריון לקראת בטא היו לי כאבי מחזור קשים. האם הגיוני שיהיו תסמינים רק שבוע? והאם אלו אכן סימנים שהטיפול נכשל? תודה רבה!!

לא ניתן בשלב כל כך מוקדם לדעת אם הטיפול נכשל, רק שהגוף שלך עובר שינויים הורמונאליים לאחר הטיפול. מומלץ ליתר ביטחון להמשיך את תמיכה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית