דימום שבוע לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/10/2019 | 08:54 | מאת: משי

שלום לאחר מחזור טיפולים ראשון, עברתי החזרה של עובר אחד ביום שישי 27.9. אתמול, שבוע לאחר ההחזרה התחילו תסמינים כמו לפני מחזור - כאבים בחזה, רגישות. היום בבוקר היה דמם קל מאוד בניגוב לאחר מתן שתן. צבע ורדרד כמו בתחילת מחזור. אני לוקחת סינרל פעמים ביום. האם התסמינים האלו מעידים בהכרח כי לא הצליחה ההחזרה? ניתן לקבל מחזור בזמן שלוקחים סינרל? תודה רבה

התסמינים האלו לא מעידים בהכרח כי לא הצליחה ההחזרה. ניתן לקבל מחזור בזמן שלוקחים סינרל מאחר שהפעילות שלו מותנת בהפרשת פרוגסטרון מספקת על ידי הגופיף הצהוב בשחלות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית